Bedrukte Vloerbedekking en bedrukte vloerlopers

Duurzame bedrukte vloerbedekking en bedrukte vloerlopers

Als u bij branchegenoten bedrukt tapijt of bedrukte vloerbedekking koopt gaat het even mee, bij Reclameklik jarenlang! Daarmee zijn wij de enige aanbieder binnen de markt die dit voor u mogelijk maakt. Zet uw bedrijf of non profit organisatie “in the picture” met uw persoonlijk ontwerp, logo of foto geprint op een unieke vloerloper, of bedrukte vloerbedekking. Hoogwaardige fullcolor beprinte vloerbedekking, tot wel 30 meter lengte. Geef uw kantoor, winkel, showroom, beursstand of evenement extra power.

Bedrukte vloerbedekking en bedrukte vloerlopers altijd scherp geprijsd 

Onze bedrukte vloerbedekking en bedrukte vloerlopers zijn full color geprint op hoge resolutie en meerdere keren te gebruiken, jarenlang. Bijvoorbeeld na uw beurs in uw showroom en daarna weer voor de volgende beurs. Dit bespaart u veel geld! Door onze volumes is uw inkoop extra scherp geprijsd. Minimale bestelhoeveelheid is 100 cm x 200 cm. Uw prijs daalt aanzienlijk bij toename van het aantal m2. Onze HR-bedrukte  tapijt vloerlopers  en bedrukte vloerbedekking zijn geschikt om langdurig te gebruiken, voorzien van een antivuil-behandeling en eenvoudig keer op keer met water en zeep uitwasbaar. Onze bedrukte vloerbedekking is voorzien van het internationale brandveiligheids-certificaat. Dat is belangrijk voor uw deelname aan beurzen en congressen.

Waarom kiezen bekende merken voor bedrukte vloerbedekking en bedrukte vloerlopers van Reclameklik

Regelmatig ontvangen wij de vraag waarom bekende merken en overheidsinstanties kiezen voor bedrukte vloerlopers en bedrukte vloerbedekking van Reclameklik. Het antwoord is eenvoudig. Wij werken, als enige binnen de markt, met een productietechniek waarbij de inkt tot diep in de vezels van het echte tapijt (geen imitatietapijt) opgenomen is. Hierdoor bent u verzekerd dat de inkt niet vervaagd en niet van het tapijt afgelopen kan worden (dat is wel het geval bij andere producenten). Kwaliteit voor een voordelige prijs, daar gaan wij voor.

Klik hier voor uw offerte op maat.