Kwalitatief hoogwaardige bedrukte tapijttegels

Uw bedrijf of non profit organisatie krijgt een geheel eigen uitstraling door toepassing van beprinte HR-tapijttegels-vloerbedekking met uw logo of ontwerp. Beprinte tapijttegels-vloerbedekking geeft uw showroom, kantoor of beursstand extra attentiewaarde!  De maat is 50 x 50 cm. Onze zijn ook toepasbaar voor langdurig gebruik! De standaard bestelhoeveelheid is slechts 6 bedrukte tapijttegels, maar in bepaalde gevallen kunnen wij ook kleinere aantallen bedrukte tapijttegels leveren. Vraag gerust eerst uw offerte aan, prijs hangt ook af van aantal aangeleverde ontwerpen en het volume. 

Bedrukte tapijttegels voordelig geprijsd

Uw promotie van uw bedrijf of overheidsorganisatie realiseren wij op een duurzame en opvallende wijze. Hierdoor bent u verzekerd van extra attentiewaarde. Dat kan bijvoorbeeld zijn voor uw beurs maar ook voor uw congres, kantoor of showroom. Wij leveren altijd kwalitatief hoogwaardige bedrukte tapijttegels voor een voordelige prijs. Laat u inspireren en kom in contact met ons.

Waarom kiezen voor bedrukte tapijttegels van Reclameklik

Dat is een belangrijke vraag. Het antwoord hierop is eenvoudig aan u te geven. Wij werken voor uw optimale klanttevredenheid met hoogwaardige materialen, een super gemotiveerd team van medewerkers en een gestroomlijnde organisatie. Hierdoor bent u verzekerd van gegarandeerd de beste kwaliteit voor uw bedrukte tapijttegels met een aangename prijs.

klik hier om informatie aan te vragen.

    

Kijk hier voor een korte video over bedrukte vloerbedekking.