Vloerbedekking

 

Hoogwaardige bedrukte vloerbedekking die wel lang meegaat

Als u bij de concurrentie bedrukt tapijt koopt gaat het even mee, bij ons voor langere tijd. Daarmee zijn wij de enige aanbieder binnen de markt met behoud van voordelige prijzen. Dat maakt uw onderscheid! Zet uw organisatie “in the picture” met uw persoonlijk ontwerp geprint op een unieke vloerloper, bedrukte vloerbedekking, bedrukte deurmat met uw logo, schoonloopmat en bedrukte tapijttegels. Hoogwaardige fullcolor beprinte vloerbedekking, tot wel 30 meter lengte. Ook voor bedrukte vloermatten met uw logo en voor bedrukte tapijttegels bent u bij ons op het juiste adres.

Kwaliteit voordelig geprijsd

Geef uw kantoor, winkel, showroom, beursstand of evenement extra power. Onze bedrukte vloerlopers, bedrukte vloerbedekking, bedrukt tapijt maar ook uw bedrukte deurmatten met uw logo, schoonloopmatten en bedrukte tapijttegels zijn full color geprint op hoge resolutie en meerdere keren te gebruiken, jarenlang. Door onze volumes zijn uw prijzen extra interessant! Onze bedrukte tapijten zijn keer op keer met water en zeep uitwasbaar zonder kleurverlies.

klik hier om informatie aan te vragen.

           

Indruk maken

Kent u dat, een beursstand, showroom of congres met een saaie vloer om uw klanten/relaties te woord te staan waarbij u graag indruk wenst te maken. Lukt dat met een gewoon tapijt of ziet u meer perspectief in het toepassen van bedrukte vloerbedekking? In het bovenstaande blog ziet u voorbeelden hoe u uw bedrijf of non profit organisatie nog beter onder de aandacht van uw doelgroep kunt brengen. Diverse grotere merken weten ons te vinden omdat wij bedrukte vloerbedekking en bedrukte vloermatten produceren die kleurecht blijven met een lange levensduur. Dit alles realiseren wij voor uiterst scherpe prijs. Wij zijn verheugd dat onder andere uitgeverij Zwijsen, Bart Smit en EA Sport kiezen voor de bedrukte reclame van Reclameklik.

Waarom kies ik voor bedrukte vloerbedekking die kleurecht blijft en lang mee gaat

Regelmatig ontvangen wij de vraag: waarom kies ik voor bedrukte vloerbedekking die kleurecht blijft en lang mee gaat. Het antwoord op deze vraag is eenvoudig te geven. U bespaart geld, ja u hoort het goed. Wij maken het onderscheid met andere producenten, dat wij diep in de vezels van het velourstapijt printen. Hierdoor bent u verzekerd dat de kleuren in het tapijt blijven en niet slijten of verkleuren. Door de velourspool van ons bedrukt tapijt is uw bedrukt tapijt extra scherp qua beeldkwaliteit. Wat zeker ook helpt voor de hoge beeldkwaliteit is dat wij drukken op hoge resolutie met geavanceerde machines. U kunt onze bedrukte vloerbedekking en bedrukte deurmatten keer op keer opnieuw gebruiken, dat bespaart u geld.

klik hier om informatie aan te vragen.