Textieldoek Schilderij met een kaarsrecht frame & hoge resolutie beeld 

Op zoek naar het enige kaarsrechte textieldoek-schilderij met hr beprint textiel kaarsrecht in het frame gespannen, kijk dan verder. Als enige binnen de markt realiseren we dit! Denk qua toepassingen aan uw showroom, entree, complete beursstand maar ook voor thuis als textielschilderij. Wij bedrukken het textieldoek als enige binnen de markt op 600 x 900 dpi. Hierdoor is uw bedrukt textiel haarscherp en kleurecht van beeldkwaliteit en dat voor een scherpe prijs! Lichtgewicht hoogwaardig aluminium 18 mm frame inclusief schilderij-textieldoek, waardoor u verzekerd bent van een kaarsrecht resultaat. Ons beprint textiel is strak in het frame gespannen, ook daarmee maken wij het onderscheid. Wij printen het textiel altijd op hoge resolutie met inkt diep in de vezels voor jarenlang kleurecht resultaat.

Textieldoek schilderij voordelig geprijsd

Onze HR-beprinte schilderij-textieldoeken zijn in de hoogst mogelijke resolutie geprint en eenvoudig naadloos te bevestigen/verwisselen doormiddel van de ingenaaide platte pees. uw offerte aanvraag loont altijd. Door onze volumes zijn uw prijzen extra voordelig. Bijna elke maat is mogelijk. Vraag naar uw scherpe offerte.

Textieldoek schilderij voor de retail, bedrijven en non profit organisaties

Reail organisaties kiezen sinds jaar en dag voor textieldoek schilderijen van Reclameklik. Dit komt dat wij als motto hebben, afspraak voor kwaliteit met een scherpe prijs is onze basis. U staat op de eerste plats met wat voor u van belang is. Wij denken met u mee van idee tot ontwerp tot realisatie met hoogwaardige textieldoekframes en op hoge resolutie geprint textiel. Onze vakmensen worden continue opgeleid. Klanttevredenheid worden onze medewerkers niet voor opgeleid. Dat zit in de genen van onze medewerkers.

Klik hier en vraag naar uw speciale prijs

         

Kijk hier voor een korte video over textielschilderijen