Textieldoek Beurswand met Hoge resolutie print

Complete Textiel Beursstand (frames zijn koppelbaar!) voor een scherpe prijs.  Laat uw beursontwerp als een opvallende beursstand op textiel printen, b.v. maat 10 meter x 3 meter, maar er zijn ook vele andere maten mogelijk naar uw specifieke wens. Wij bedrukken het textieldoek als enige binnen de markt op 600 x 900 dpi. Hierdoor is uw bedrukt textiel haarscherp en kleurecht van beeldkwaliteit en dat voor een scherpe prijs! Onze frames zijn volledig recht en voorzien van in hoge resolutie geprint textiel dat voorzien is van een platte pees. Hierdoor bent u verzekerd dat het textiel strak in het frame gespannen is. Denk qua toepassingen aan bijvoorbeeld uw showroom, congres en complete beursstand. Lichtgewicht hoogwaardig aluminium 18 mm frame inclusief schilderij-textieldoek voor uw professionele standbouw, beurspresentatie

Textieldoek Beurswand, innovatie scherp geprijsd

Dat is innovatief: indien gewenst kunnen wij voor in het aluminium frame led-verlichting leveren voor extra exposure van uw promotie (volvlak verlichting of alleen de randen). Ons product is bekroond met de innovatie award 2017. Door onze volumes zijn uw prijzen extra scherp. Wij werken uitsluitend met de beste mensen, materialen en een modern machinepark.

Waarom kiezen voor een Textieldoek Beurswand van Reclameklik

Dat is een goede vraag, waarom kiezen voor een textieldoek beurswand van Reclameklik. Het enige echte antwoord dat wij daarop kunnen geven is dat wij uw tevredenheid voor een kwalitatief hoogwaardige beurswand  voor een voordelige prijs het allerbelangrijkste vinden. Daarom werken wij met aluminium frames die wel recht zijn en beprint textiel dat wel kleurecht is. Ons team van gemotiveerde vakmensen maakt dit voor uw resultaat en uw klanttevredenheid mogelijk.

Klik hier en vraag naar uw speciale prijs