Akoestische Textieldoekwand met een kleurecht beeld

Binnen veel omgevingen zoals bijvoorbeeld winkels en kantoren is geluid een groot probleem. Na veel research zijn wij tot een innovatie oplossing gekomen waarbij geluidsabsorptie een kleurrijke beleving gaat zijn. Akoestische kaarsrechte textieldoekframes met hr beprint textiel en de beste akoestische geluidsabsorptie, dat is 1 van onze specialiteiten. Laat uw foto of ontwerp als een akoestische textielwand op textiel printen (b.v. maat 10 meter x 6 meter). Denk qua toepassingen aan uw kantoor, showroom, winkel of non profit organisatie. Lichtgewicht hoogwaardig aluminium 18 mm frame inclusief hoogwaardig bedrukt textiel.

Akoestische Textieldoekwand, hoge resolutie met een voordelige prijs

Onze HR-beprinte schilderij-textieldoeken zijn in de hoogst mogelijke resolutie geprint en eenvoudig naadloos te bevestigen/verwisselen doormiddel van de ingenaaide platte pees.  Wij bedrukken het textieldoek als enige binnen de markt op 600 x 900 dpi. Hierdoor is uw bedrukt textiel haarscherp en kleurecht van beeldkwaliteit en dat voor een scherpe prijs! De frames zijn in bijna elke maat leverbaar, omdat wij werken met een uniek onzichtbaar frame-koppelsysteem. Vertel ons uw probleem met geluid binnen uw omgeving en wij denken mee voor de oplossing van uw probleem.

Heineken kiest voor akoestische Textieldoekwanden van Reclameklik

Heineken had een groot probleem met akoestiek binnen 1 van haar vestigingen. Hierdoor was het moeilijk om klanten bij de receptie goed te woord te staan. Na gedegen onderzoek koos Heineken voor de akoestische textieldoekframes met hoge resolutie beprint textiel van Reclameklik. Met zorg en toewijding hebben wij ook deze order geproduceerd. U ziet het resultaat in onderstaande foto.

Klik hier en vraag naar uw speciale prijs