Textieldoek frames

 

Hoogwaardige presentatie met textieldoek frames

Op zoek naar de enige kaarsrechte textieldoek frames met hr beprint textiel kaarsrecht in het frame gespannen, kijk dan verder. Als enige binnen de markt realiseren we dit!  Uw eigen Textiel Schilderij, complete Textiel Beursstand (frames zijn koppelbaar!) en Akoestische bedrukte Textielwanden, duurzaam en kleurecht. Wij bedrukken het textieldoek als enige binnen de markt op 600 x 900 dpi. Hierdoor is uw bedrukt textiel haarscherp en kleurecht van beeldkwaliteit en dat voor een scherpe prijs! Wij werken met de goed opgeleide medewerkers, kwalitatief hoogwaardige materialen, machines volgens de laatste stand van de techniek. Persoonlijke aandacht voor uw presentatie is onze passie. Wij helpen u graag.

Kwaliteit altijd voordelig geprijsd

Laat uw foto of ontwerp als een Mega schilderij, beursstand of akoustische textielwand op textiel printen (b.v. maat 10 meter x 3 meter). Denk qua toepassingen aan uw showroom, entree, complete beursstand maar ook voor thuis als textielschilderij. Kwaliteit voor een scherpe prijs daar gaan wij voor! Vaak kiezen mensen voor ons omdat wij uw beurspresentatie, uw akoestiek of uw wandbekleding met hoogwaardig bedrukt textiel en kaarsrechte aluminium frames voor u betaalbaar maken.

klik hier om informatie aan te vragen.

        

Waarom kiezen voor kaarsrechte frames met hoogwaardig bedrukt textiel

Dit is een veel gehoorde vraag, Waarom kiezen voor kaarsrechte frames met hoogwaardig bedrukt textiel voor mijn beursstand, standbouw? Het antwoord is vrij simpel, indien u geen kaarsrecht frame toepast oogt uw stand uit het lood, door de omvang valt dat extra op en dat doet afbreuk aan uw presentatie. Indien u geen hoogwaardig bedrukt textiel toepast komt uw presentatie niet goed uit de verf. Wij zijn blij te werken met de best opgeleide mensen, hoogwaardige materialen en geavanceerde productiemachines voopr productie van uw textieldoekframes, beursstand en standbouw.

Indruk maken

Kent u dat uw beurs, congres, showroom of ontvangstruimte waarbij u graag indruk wenst te maken. Lukt dat met roldisplays van 80 cm breedte x 200 cm hoogte of is het tijd om professioneel te presenteren met hoogwaardige en voordelige textieldoekframes? In het bovenstaande blog ziet u voorbeelden hoe u uw bedrijf of non profit organisatie nog beter onder de aandacht van uw doelgroep kunt brengen. Wij zijn vereerd dat diverse grotere merken kiezen voor de stabiele textieldoekframes met hoogwaardig beprint doek dat strak in het frame gespannen staat. U kunt daarbij denken aan merken zoals Heineken, de musical Soldaat van Oranje maar ook aan diverse merken van Procter and Gamble.

klik hier om informatie aan te vragen.