Bedrukte tafellopers van echte stof of echt tafelzeil, geen imitatie stof/zeil

Bedrukte Tafelopers met uw eigen ontwerp. De Laatste trend om eenvoudig uw showroom, beurstafel, eetkamertafel, tuintafel of vergadertafel te personaliseren. Nu extra voordelig! Onze bedrukte tafellopers zijn fullcolour geprint op kleurecht 440 grams tafel-zeildoek, gemakkelijk nat afneembaar of geprint op 219 grams tafelkleed stof. Wij bedrukken tafelkleden en tafelzeilen als enige binnen de markt op 600 x 900 dpi. Hierdoor is uw bedrukt  tafelkleed of bedrukt tafelzeil haarscherp en kleurecht van beeldkwaliteit en dat voor een scherpe prijs! Wij printen tot diep in de vezels van de stof en het tafelzeil waardoor de kleuren niet slijten. 

Bedrukte tafellopers, kwaliteit voor een scherpe prijs

Door onze productie-volumes is uw prijs extra scherp met behoud van hoogwaardige fullcolor kwaliteit! Tegen meerprijs kunnen we tafellopers ook van stof produceren. U heeft al een set van 2 bedrukte tafellopers  met gratis zoom voor euro 98,–!  Zeer scherpe prijzen bij meerdere tafellopers, vanaf 2 stuks, uw offerte aanvragen loont altijd.

Waarom kiest u voor hoogwaardige voordelige geprijsde bedrukte tafellopers van Reclameklik

Onze basis voor uw innovatieve Reclame is klanttevredenheid. Als u bij ons kwalitatief hoogwaardige en voordelige bedrukte tafellopers van echte stof koopt (geen imitatiestof) bent u verzekerd van een kleurecht en scherp beeld en een voordelige prijs. Als u bij ons kleurechte en scherp geprijsde bedrukte tafelzeil lopers van echt tafelzeil (geen imitatie tafelzeil) koopt bent u verzekerd van hr kleuren en ook een scherp resultaat voor een scherpe prijs.

klik hier om informatie aan te vragen.

tafelzeil 77