Bedrukte tafelkleden en tafellakens van echte stof geen imitatiestof

Onze bedrukte tafelkleden, tafellakens, tafellopers en tafelzeilen zijn als beste getest met een uiterst scherpe prijs. Wij bedrukken uw bedrukte tafelkleden als enige binnen de markt op 600 x 900 dpi. Hierdoor is uw bedrukt tafelkleed haarscherp en kleurecht van beeldkwaliteit en dat voor een scherpe prijs! Onze bedrukte tafelkleden zijn gemaakt van echte stof, geen imitatiestof. Tevens zijn onze bedrukte tafelkleden de meest kreukvrije die er binnen de markt te koop zijn. Vanaf nu zijn uw tafels binnen uw bedrijf, op uw beursstand en thuis gepersonaliseerd met uw ontwerp, foto of logo geprint op kleurechte bedrukte textiel tafelkleden. Indien u geen ontwerp heeft kunnen wij u rechtstreeks in contact brengen met een ervaren ontwerpster.

lange levensduur voor een scherpe prijs

Een uniek persoonlijk item dat jarenlang meegaat voor een uiterst interessante prijs. Een standaard maat is bijvoorbeeld 130 x 220cm, maar ook vele andere maten naar uw wens zijn mogelijk. Wij voorzien uw bedrukt tafelkleed gratis van een keurige zoom voor extra duurzaamheid. Ook voor bedrukte hoogwaardige scherp geprijsde tafelzeilen van echt tafelzeil (geen imitatie) bent u bij ons op het juiste adres. Onze bedrukte tafelkleden zijn keer op keer wasbaar zonder kleurverlies, ook daarmee maken wij het onderscheid. U heeft al een hoogwaardig bedrukt tafelkleed met gratis zoom voor euro 98,–!  

Waarom kiezen voor Reclameklik

Regelmatig ontvangen wij de vraag, waarom kiezen voor Reclameklik. Het antwoord op deze vraag is eenvoudig aan u te geven. Wij leveren bedrukte tafelkleden van echte stof (geen imitatiestof , glanzend of mat) en wij werken met machines volgens de laatste technische hoogwaardige norm. Hierdoor is uw beeld altijd kleurecht en haarscherp. Onze gemotiveerder mensen en gestroomlijnde organisatie staan voor kwaliteit met een voordelige prijs. Al meer dan 10 jaar staan wij voor u klaar met innovatieve reclame. U bent bij ons ook op het juiste adres voor bedrukte vloerbedekking, bedrukte textieldoekframes, bedrukte tafelzeilen, bedrukte zit promotiekubussen en meer bedrukte reclame.

klik hier om informatie aan te vragen.