Tafelkleden & Tafelzeilen

 

Bedrukte tafelkleden van echte stof, geen imitatiestof & Bedrukte tafelzeilen van echt tafelzeil

Bent u op zoek naar innovatieve bedrukte reclame voor uw bedrijf of non profit organisatie, dan ben u bij Reclameklik op het juiste adres. Onze bedrukte tafelkleden, tafellakens, tafellopers en tafelzeilen zijn als beste getest. Wij bedrukken uw bedrukte tafelkleden als enige binnen de markt op 600 x 900 dpi. Hierdoor is uw bedrukt tafelkleed haarscherp en kleurecht van beeldkwaliteit en dat voor een scherpe prijs! Wij leveren de de meest kreukvrije bedrukte tafelkleden en bedrukte tafellopers voor een uiterst scherpe prijs. Onze bedrukte tafelzeilen zijn keer op keer nat afneembaar zonder slijtage. Vanaf nu zijn uw tafels binnen uw bedrijf, op uw beursstand, congres, showroom, kantoor en thuis gepersonaliseerd met uw ontwerp, foto of logo geprint op kleurechte bedrukte textiel tafelkleden (geen imitatiestof) of hoogwaardig bedrukt echt tafelzeil (geen imitatie tafelzeil). Een uniek persoonlijk item voor een uiterst interessante prijs. U koopt al een hoogwaardig bedrukt tafelkleed met gratis zoom voor euro 98,–!

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Wij werken met de beste mensen, materialen en machines. Alles met ons doel om de hoogst mogelijke kwaliteit voor de scherpste prijs te realiseren. Dat voordeel geven wij 1 op 1 aan u door. Onze bedrukte tafelkleden zijn op hoge resolutie geprint met de inkt diep in de vezels van het tafelkleed. U kunt onze tafelkleden keer op keer wassen zonder kleurverlies, ook dat maakt onze tafelkleden bijzonder. Regelmatig werken wij voor grotere organisatie met volumes maar ook voor 1 bedrukt tafelkleed of 1 bedrukt tafelzeil bent u bij ons van harte welkom. Elke klant krijgt optimale aandacht. Uw groei is onze passie. Onze bedrukte tafelkleden zijn keer op keer wasbaar zonder kleurverlies. Onze bedrukte tafelzeilen zijn keer op keer met water en zeep afneembaar zonder kleurverlies.

klik hier om informatie aan te vragen.

  

Indruk maken

Kent u dat, een showroom of ontvangstruimte met een tafel en 4 stoelen om uw klanten/relaties te woord te staan waarbij u graag indruk wenst te maken. Lukt dat met een gewone tafel of ziet u meer perspectief in het toepassen van bedrukte tafelkleden met uw logo of ontwerp? In het bovenstaande blog ziet u voorbeelden hoe u uw bedrijf of non profit organisatie nog beter onder de aandacht van uw doelgroep kunt brengen. Voor de Nationale Burendag in samenwerking met Douwe Egberts mochten wij een groter aantal bedrukte tafelzeilen produceren om in verschillende buurten binnen Nederland een warme aankleding van de tafels te realiseren. Maak ook voor bedrukte tafelkleden van echte stof werken wij samen met verschillende bekende merken zoals Amazon, UPS, Kit Kat en diverse merken van Unilever.

Waarom kiezen voor kleurechte bedrukte tafelkleden van echte stof en geen imitatiestof

Dit is een veel gehoorde vraag: Waarom kiezen voor kleurechte bedrukte tafelkleden van echte stof. Het antwoord is vrij eenvoudig. U ziet het verschil tussen onze bedrukte tafelkleden van echte stof in vergelijk met bedrukte tafelkleden van imitatiestof meteen en dus uw klant of relatie ook. Wat het eerste opvalt is dat het echte tafelkleed van stof voelt zoals een tafelkleed hoort te zijn en soepel om de tafel valt. Tevens valt ook meteen op dat het bedrukte tafelkleed met kleurechte diepe kleuren is bedrukt. Die kleuren zijn diep in de stof geprint waardoor de kleuren ook na vele jaren nog steeds kleurecht zijn.

Waarom kies ik voor ik voor bedrukte tafelzeilen van echt tafelzeil en geen imitatie tafelzeil

Het antwoord op de vraag, waarom u kiest voor bedrukte tafelzeilen van echt tafelzeil die jarenlang kleurecht blijven is snel te geven. U ziet het verschil met imitatie tafelzeil direct qua uitstraling, structuur en zicht. Ook de diepe kleuren die in het tafelzeil zijn geprint maakt duidelijk zichtbaar het onderscheid. Hierdoor komt uw bedrijf of non profit instelling nog beter in the picture. Wij werken met echt tafelzeil, geen imitatiezeil, dat verschil ziet u meteen.

klik hier om informatie aan te vragen.