bedrukte tafelkleden & bedrukte tafellakens, de enige echte!
16 januari 2019
Bedrukte Logomatten die wel lang meegaan
7 juni 2019
Show all

Beurstapijt, Vloerbedekking bedrukken

Beurstapijt, Vloerbedekking bedrukken

Beurstapijt, Vloerbedekking bedrukken, meer dan alleen Beurstapijt daar staat Reclameklik voor! Al meer dan 10 jaar zijn wij specialist in het bedrukken van diverse soorten vloerbedekking. Wij bieden kwaliteit voor een scherpe prijs. Dit is mogelijk door onze georganiseerde werkwijze, vakmensen met verantwoording en een geavanceerd machinepark. Ons machinepark bestaat uit printmachines volgens de laatste stand van de techniek. Hierdoor bent u verzekerd van optimale kleurbrilliance en de hoogst mogelijke resolutie en een scherp beeld. Dat scherpe beeld komt ook omdat wij met speciaal ontwikkelde vloerbdekking werken waarbij de vezels dicht op elkaar getuft zijn.

Wat voor soorten vloerbedekking bedrukt Reclameklik?

Reclameklik is onder andere specialist in hoogwaardige bedrukte velours vloerbedekking. Dit bedrukte tapijt kan keer op keer opnieuw worden toegepast. Bijvoorbeeld  voor diverse beurzen. Dat bespaard u veel kosten. Maar natuurlijk leveren wij ook bedrukt beurstapijt voor eenmalig gebruik. Er is ook veel vraag naar bedrukte schoonloopmatten en bedrukte droogloopmatten. De bedrukte spaghettimat bedrukt leveren wij met name ook in de zuidelijke landen. Wij kunnen op aanvraag uw bedrukt tapijt ook in een vorm snijden.

Voor welke toepassingen kan ik bedrukte vloerbedekking inzetten?

De toepassingsmogelijkheden voor bedrukte vloerbedekking zijn bijzonder uiteenlopend. Denk qua mogelijkheden om uw bedrijf of non profit instelling op de kaart te zetten onder andere aan beurzen en congressen. Maar vergeet niet de mogelijkheden voor uw entreehal met een bedrukte droogloopmat en uw showroom met bedrukte hoogwaardige velours vloerbedekking. Wij leveren ook bedrukte schoonloopmatten voor de retail markt waar veel mensen over onze bedrukte matten lopen en de kwaliteit stabiel blijft. In toenemende mate is er veel vraag naar bedrukte vloerbedekking voor hotels en grotere winkelketens. Kwaliteit, heldere communicatie en een sherpe prijs daar staat Reclameklik voor. Kijk hier maar eens voor uw inspiratie wat wij zoal leveren voor uw opvallende promotie met bedrukte vloerbedekking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *