U bent goedkoper uit met een duurzaam bedrukte vloermat of tapijt met uw eigen ontwerp

Hoogwaardige bedrukte beurswanden en textieldoekframes voor een voordelige prijs
24 juli 2017
Bedrukte tafelzeilen gemaakt van echt tafelzeil super scherp geprijsd
3 januari 2018
Show all

U bent goedkoper uit met een duurzaam bedrukte vloermat of tapijt met uw eigen ontwerp

Opvallende promotie met bedrukt tapijt

Het is uw wens om uw bedrijf of non profit organisatie met opvallende reclame te presenteren, en dat voor een aangenaam bedrag. Voor u is van belang dat het gaat om opvallende innovatieve reclame die jarenlang meegaat. Dan bent u bij www.reclameklik.nl op het juiste adres. Ons bedrukt tapijt heeft als basis een dicht getuft velours vloerbedekking met garen dicht op elkaar geplaatst. Hierdoor ontstaat een uiterst scherp beeld. Doordat wij werken met een printtechniek waarbij wij diep in de vezels van het tapijt printen bent u verzekerd dat de inkt niet van het tapijt afgelopen gaat worden, dat bij bedrukt goedkoop beurstapijt wel het geval is. Bewust printen wij geen goedkoop beurstapijt, maar concentreren wij ons op hoogwaardige bedrukte vloerbedekking en bedrukte vloermatten met uw logo. Uiteindelijk bent u goedkoper uit met ons duurzaam bedrukt tapijt en bedrukte vloermat met uw logo of ontwerp. Dit komt omdat u ons bedrukt tapijt en bedrukte vloermat met uw logo keer op keer opnieuw kunt gebruiken. Dat is veel goedkoper dan dat u elke keer na uw beurs het bedrukte beurstapijt in de vuilniscontainer af moet voeren. Onze bedrukte tapijten, vloermatten, vloerlopers, bedrukte tapijttegels gaan jarenlang mee ook na veelvuldig gebruik.

Toepassingsmogelijkheden voor bedrukt tapijt

Er zijn diverse toepassingsmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan uw beurs, congres, evenement maar zeker ook aan uw winkel, kantoor of showroom. Wij werken ook voor grotere hotels, overheidsorganisaties en non profit organisaties. Onlangs nam 1 van de grootste auto importeurs van de Benelux contact met ons op in verband met de introductie van een nieuw automodel. Voor de auto importeur was van belang een haarscherp beeld, hoge kleurbrilliance met diepe kleurtonen, lange levensduur, slijtvast, eenvoudig schoon te maken met water en zeep een een aantrekkelijke prijs. Wij zijn met gepaste trots blij dat gekozen is voor www.reclameklik.nl.

Moderne productietechnieken voor bedrukt tapijt

Wij werken uitsluitend met de modernste productietechnieken. Hiervoor reizen wij de gehele wereld rond om deze machines aan te schaffen. Maar niet alleen machines ook voor inkten en vloerbedekking als grondstof reizen wij de wereld rond. Dit uit zicht in de beste en snelste machines en materialen. Uw voordeel is dat u gebruik maakt van onze voordelige prijzen met behoud van kwaliteit. Door onze volumes bent u bij www.reclameklik.nl altijd verzekerd van de beste prijs. In ons eigen trainingscentrum worden onze medewerkers continue geschoold. U vraag over innovatieve reclame is onze passie, contact ons vrijblijvend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *