Heineken kiest voor Reclameklik, Beurswanden en Textieldoekframes die wel kaarsrecht zijn met HR bedrukt echt textiel

Dat is Mooi, bedrukte tapijttegels in de opvallende maat 100 cm x 100 cm
14 juli 2018
Q82 Acoustics kiest voor bedrukte vloermat van Reclameklik die wel lang mee gaat en natuurlijk kleurecht
19 september 2018
Show all

Heineken kiest voor Reclameklik, Beurswanden en Textieldoekframes die wel kaarsrecht zijn met HR bedrukt echt textiel

Beurswanden en Textieldoekframes die wel kaarsrecht zijn met HR bedrukt echt textiel, geen imitatie

Reclameklik heeft kwaliteit voor een scherpe prijs hoog in het vaandel staan. De Beurswanden en Textieldoekframes zijn opgebouwd  met een frame van aluminium dat door onze kwaliteitsstandaard altijd een kaarsrecht resultaat geeft. In het frame zit een inkeping om het bedrukte textiel met ingenaaide plaaten pees volledig naadloos zonder rand in het frame te bevestigen. Heineken zocht voor 1 van haar ontvangstbalies waar veel galm is van geluid een oplossing. Reclameklik heeft voor dit akoustisch probleem een oplossing met aluminium frames inclusief bedrukt textiel en achter het textiel speciaal akoustisch schuim. Hierdoor is de vervelende galm verdwenen en is er tevens een prachtig beeld ontstaan.

Echt beprint textiel met hoge resolutie, geen imitatie

Binnen de markt is er veel imitatie bedrukt textiel te koop. Reclameklijk maakt het verschil doordat wij echt textiel verwerken en HR printtechniek toepassen. Doordat wij uitsluitend werken met de beste mensen materialen, printers en materialen is uw kwaliteit gewaarbord. Door onze volumes bent u altijd verzekerd van de beste prijs voor kwaliteit. Ons bedrukt textiel is dicht geweven, dit komt de beeldkwaliteit van uw uiting enorm ten goede. De stof gaat jarenlang mee en de kleuren vervagen niet, ook niet na vele jaren. Dit komt omdat wij diep in de vezels van het textiel drukken. U kunt de bedrukte stof keer op keer wassen en strijken op 30 graden celcius zonder slijtage.

Kwaliteit voor een scherpe prijs is dus wel mogelijk

Vaak ontvangen wij vragen waarom Reclameklik zulke hoge kwaliteit leverd voor zulke scherpe prijzen. Het antwoord op deze vraag is net zo eenvoudig als de vraag. Wij hebben een strak gestroomlijnde organisatie waarbij al onze mensen veel verantwoording en vrijheid hebben. Hierdoor ontstaat een hoge arbeidsproductiviteit. Door onze volumes ontvangen wij scherpe inkoopprijzen van onze materialen en machines. Onze leveranciers van machines en materialen zijn naast leverancier ook meedenkende samenwerkingspartner om samen elkaar te versterken. Naast bedrukte textieldoekframes en bedrukte beurswanden bent u bij Reclameklik ook op het juiste adres voor bedrukte tafelkleden, bedrukte tafelzeilen, bedrukte vloerbedekking en nog veel meer innovatieve bedrukte reclame. Kijk hier en laat u inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *