Textieldoekframes voor uw beurs presentatie zijn kaarsrecht

Bedrukte tafelkleden die wel lang mee gaan en goedkoop in prijs
31 maart 2018
Bedrukte vloerbedekking die wel lang mee gaat is uniek
21 april 2018
Show all

Textieldoekframes voor uw beurs presentatie zijn kaarsrecht

Textieldoekframes voor uw beurspresentatie

U gaat deelnemen aan een vakbeurs en u wilt met uw presentatie professioneel voor de dag komen voor een aangenaam bedrag. Met traditionele standbouw kunt u vanzelfsprekend een prachtige presentatie realiseren. Alleen moet u dan wel rekening houden met een forse rekening om uw standbouw tot stand te laten komen. Maar er is ook een innovatieve oplossing om opvallend en voordelig uw beurspresentatie vorm te geven. Denk hierbij aan bedrukte textieldoekframes van Reclameklik. Het aluminiumframe is kaarsrecht en wij produceren de textieldoekframes op maat. Bijna elke maat is mogelijk. Het textieldoekframe kunt u zelf zonder kennis van techniek opbouwen. Daarvoor leveren wij een handige gebruiksaanwijzing. Het textiel voor in de textieldoekframes is bedrukt met hoge resolutie beeld dat kleurecht blijft, ook na jaren van intensief gebruik. Door de ingenaaide platte pees is het textiel eenvoudig in het frame te plaatsen. U kunt de textieldoekframes keer op keer gebruiken. De standbouw frames en het bedrukte textiel gaan jarenlang mee.

Meer mogelijkheden met textieldoekframes voor innovatieve reclame 

Naast het toepassen van textieldoekframes voor standbouw kunt u onze frames ook inzetten voor uw congres, showroom, entreehal en nog veel meer locaties waarbij professioneel presenteren van belang is. Wij leveren 3 uitvoeringen voor uw opvallende presentatie. Textieldoekframes voor aan de wand zijn in alle maten realiseerbaar. Wilt u echter liever textieldoekframes die u vrijstaand of aan elkaar gekoppeld wilt toepassen dan leveren wij textieldoekframes met stijlvolle voetplaten en voor de koppeling van de frames aan elkaar zijn er koppelstukken, recht of 90 graden leverbaar. Voor ruimtes waar er een galmende akoestiek is, die niet gewenst is, leveren wij textieldoekframes voor aan de wand of textieldoekframes met voetplaten, aan de achterzijde in het frame voorzien van speciaal ontwikkeld akoestich schuim waardoor er een enorme geluidsabsorptie is en u elkaar in de ruimte waar de akoestische frames toegepast zijn, goed kunt voorstaan.

Textieldoekframes altijd voordelig geprijsd

Waarom zijn de textieldoekframes met bedrukt textiel van Reclameklik zo voordelig geprijsd? Dat is een veel gestelde vraag waarbij het antwoord net zo simpel is als de vraag. Wij werken met grote volumes en een gestroomlijnde organisatie waarbij elke medewerker zijn/haar verantwoording weet. Het is voor u van belang dat u het juiste product voor uw innovatieve reclame ontvangt. Daarom denken wij met u mee en zeggen ook eerlijk indien een product niet bij u past en geven altijd een passend advies zodat uw presentatie voor een aangenaam bedrag gerealiseerd gaat zijn. Al meer dan 10 jaar leveren wij innovatieve bedrukte reclame zoals textieldoekframes. Maar u bent bij ons ook op het juiste adres voor bedrukte tafelkleden, bedrukte tafelzeilen, bedrukte hoogwaardige vloerbedekking die wel lang mee gaat, bedrukte zitkubussen, bedrukte strandstoelen en nog veel meer innovatieve bedrukte reclame. Kijk maar eens verder voor uw innovatieve reclame.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *