Dat is Mooi, bedrukte tapijttegels in de opvallende maat 100 cm x 100 cm

Amazon kiest voor bedrukte tafelkleden van echte stof en niet voor imitatie bedrukte tafelkleden
9 juni 2018
Heineken kiest voor Reclameklik, Beurswanden en Textieldoekframes die wel kaarsrecht zijn met HR bedrukt echt textiel
4 september 2018
Show all

Dat is Mooi, bedrukte tapijttegels in de opvallende maat 100 cm x 100 cm

Dat valt op: Bedrukte tapijttegels met een speciale maat van 100 cm x 100 cm

Ja, u leest het goed. Reclameklik is er in geslaagd om XXL tapijttegels van 100 cm x 100 cm te ontwikkelen met een uiterst scherp beeld en een voordelige prijs. Het is gedaan met de saaie tapijttegels van 50 cm x 50 cm. Binnen de markt van keramiek gebakken vloertegels is er al jarenlang een trend gaande waarbij de maat van keramiek vloertegels steeds groter gaat worden. Vreemd dat bedrukte tapijttegels dan altijd nog in de maat 50 cm x 50 cm geproduceerd worden. Nou dat kan anders vinden wij bij Reclameklik. Onze research afdeling is er in geslaagd om de opvallende maat bedrukte tapijttegels van 100 cm x 100 cm voor uw promotie te ontwikkelen.

Als enige binnen de markt, hoogwaardige velourskwaliteit

Als u via Google bij bedrukte tapijten uitkomt, ziet u vaak bedrukt beurstapijt dat binnen een korte tijd versleten is. Zo gaat uw stand tijdens bijvoorbeeld uw beurs of congres zienderogen in kwaliteit achteruit. Nou, dat kan toch niet de bedoeling zijn van uw uitstraling. Als enige binnen de markt bedrukt Reclameklik tapijttegels, bedrukte vloerbedekking en bedrukte vloerlopers op hoogwaardig dicht getuft velourstapijt, hierdoor is het beeld extra scherp. De kleuren zijn bijzonder brilliant omdat wij werken met een productiemachine volgens de laatse stand van de techniek. Wij printen diep in de vezels van het tapijt, niet op het tapijt zoals bij beurstapijt. Hierdoor bent u verzekerd dat tijdens uw congres, beurs of evenement het beeld ook aan het eind nog optimaal is. Sterker nog, u kunt ons bedrukt tapijt keer op keer opnieuw gebruiken zonder kwaliteitsverlies. Hierdoor bespaart u geld. Ons bedrukt tapijt word ook toegepast voor kantoren en hotels. Bij beurstapijt is de inkt op het tapijt gedrukt, niet in het tapijt. Hierdoor slijt het beeld binnen no time. Daarom leveren wij een veel beter bedrukt velourstapijt, met de inkt diep in het tapijt dat lang mee gaat voor een scherpe prijs. Dat maakt uw uitstraling uniek!

Waarom zijn de prijzen van Reclameklik zo scherp en de kwaliteit zo hoogwaardig

Dit is een veel gehoorde vraag binnen de organisatie van Reclameklik. Wij kiezen de beste mensen, materialen en machines en trainen onze medewerkers voortdurend. Elke medewerker begeleiden wij tot zelfstandig en onafhankelijk werken. Hierdoor is de arbeidsproductiviteit bijzonder hoog. Onze organisatie is gestroomlijnd met werkprocessen, ook hierdoor worden kosten gespaard. Door onze volumes zijn de inkoopprijzen van halffabrikaten bijzonder interessant. Als deze voordelen geven wij aan u door in de vorm van uw scherpe inkoopprijs. Al uw vragen zijn welkom, kijk hier voor contact met ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *