Coca Cola kiest voor bedrukte tafelzeilen van Reclameklik

Bedrukte vloerbedekking die wel lang mee gaat is voordelig geprijsd
24 februari 2018
Bedrukte tafelkleden die wel lang mee gaan en goedkoop in prijs
31 maart 2018
Show all

Coca Cola kiest voor bedrukte tafelzeilen van Reclameklik

Waarom kiest Coca Cola kiest voor bedrukte tafelzeilen van Reclameklik?

Coca Cola zoekt voor haar marketing continue naar innovatie bedrukte Reclame met een scherpe prijs. Voor een relatie-evenement waarbij de gasten werden uitgenodigd voor een prachtige show en een heerlijk buffet zocht Coca Cola voor een opvallende aankleding van de tafels naar hoogwaardige bedrukte tafelzeilen voor een scherpe prijs. Er is gekozen voor Reclameklik omdat de duurzame kwaliteit in verband staat met een voordelige prijs. Veel mensen vragen zich af hoe dat mogelijk is.

Duurzame bedrukte tafelzeilen voor een scherpe prijs

Reclameklik heeft na veel research de grondstof voor een bedrukt tafelzeil gevonden waarbij het tafelzeil stevig van structuur is met daarbij een soepel vallende vorm. Doordat wij werken met printers volgens de laatste stand van de techniek is het gegarandeerd dat wij de inkt in hoge resolutie op het tafelzeil printen. De inkt is vervolgens volledig in het tafelzeil opgesloten waarbij u weet dat de inkt niet vanaf het tafelzeil geveegd kan worden. De bedrukte tafelzeilen blijven ook na langere tijd altijd kleurecht. Dat maakt de bedrukte tafelzeilen van Reclameklik ook uniek.

Persoonlijk advies voor uw bedrukte tafelzeilen

De basis voor een tevreden klant is volgens Reclameklik het persoonlijke advies. U ziet onze innovatieve bedrukte reclameproducten natuurlijk via de website www.reclameklik.nl  Maar vaak willen mensen persoonlijk advies. Dat is juist ook 1 van de passies van Reclameklik om u met raad en daad te woord te staan. Dat advies gaat niet alleen over de keuze van onze bedrukte reclameproducten maar juist ook over zaken die voor u van belang zijn. Denk daarbij aan de juiste maatvoering, omdat er veel soorten tafels zijn en u wellicht onze bedrukte tafelzeilen voor verschillende type tafels wenst te gebruiken. Doordat wij al meer dan 10 jaar actief zijn in het bedrukken van reclame kunnen wij u terdege te woord staan. Veel mensen worstelen ook met het ontwerp. Wij werken zonder toeslag voor u met een externe ontwerpster die uw gedachtes voor een kleine prijs vertaalt naar uw eigen ontwerp.

Waarom zijn de bedrukte tafelzeilen van Reclameklik zo scherp geprijsd? 

Dit is een veel gestelde vraag, waarom de bedrukte tafelzeilen van Reclameklik zo voordelig geprijsd zijn. Efficiënt werken is de basis van Reclameklik. Dat begint al met de orderinstroom. Zodra uw bestand klaar is zend u dat samen met de maatvoering en het aantal (vanaf 1 stuks), uw factuur en afleveradres per e-mail naar Reclameklik. Vervolgens zetten wij uw order in ons automatiseringssysteem. Elke order heeft haar eigen route binnen het bedrijf met op elk moment controlepunten. Daardoor is uw order verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige en foutloze ordercyclus. Doordat wij grotere hoeveelheden produceren zijn onze prijzen extra scherp met daarbij altijd voorop de best mogelijke duurzame kwaliteit. De beantwoording  van uw vragen over innovatieve bedrukte reclame is onze passie, wij helpen u graag, www.reclameklik.nl

P.s. U bent bij Reclameklik ook op het juiste adres voor bedrukte tadelkleden van echte stof, duurzame bedrukte vloerbedekking die wel lang mee gaat, hoogwaardige kaarsrechte bedrukte textieldoekframes, bedrukte megadisplays voor een voordelige prijs, bedrukte strandstoelen, opvallende bedrukte zit promotie kubussen, bedrukte spandoek container frames en meer bedrukte reclame innovatie voor uw promotie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *