Schoonloopmat met logo bedrukt
6 juli 2019
Bedrukt Tafellaken met Logo, Kreukvrij
20 juli 2019
Show all

Beurswanden, Kwaliteit voordelig geprijsd

Beurswanden, kwaliteit voordelig geprijsd

Beurswanden die voordelig geprijsd zijn met behoud van kwaliteit, dan moet u bij Reclameklik zijn. De basis van het frame is aluminium. Het aluminium dat Reclameklik toepast voor de beurswand is gegarandeerd kaarsrecht. Wij maken elk textieldoek frame op maat, waarbij praktisch elke maat mogelijk is. Het op hoge resolutie gedrukte textiel is voorzien van een onzichtbare platte pees waardoor een naadloze bevestiging in het aluminium frame gewaarborgd is. Het textiel is volledig strak in het frame gespannen, dat garanderen wij als enige binnen de markt! Doordat wij werken met gemotiveerde medewerkers, hoogwaardige materialen en de meest geavanceerde apparatuur bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig resultaat. De frames zijn eenvoudig zelf op te bouwen en ook weer af te breken voor een volgende beurs. Ook het textiel is eenvoudig zelf te bevestigen en weer te verwijderen of te verwisselen.

Beurswanden, meerdere toepassingen

Beurswanden is 1 toepassing maar er zijn veel meer mogelijkheden. U kunt de beurswand ook als hangend element zoals in bovenstaande foto bij Reclameklik bestellen. Wat dacht u van bijvoorbeeld een congres waar u de beurswand als achterwand voor de sprekers plaatst of voor een mogelijke minimarkt tijdens het congres. In de retailmarkt zijn beurswanden in de vorm van een textieldoekschilderij veel toegepast. Het voordeel van Textieldoekframes in de retailmarkt is dat de visuele uitingen met het bedrukte textieldoek keer op keer te verwisselen zijn. Dat bespaard u natuurlijk veel aan marketingkosten. Reclameklik staat bekend om haar advies. Contact Reclameklik en we kijken samen verder om uw visuele expressie tot een ware eyecatcher te produceren.

Klanten aan het woord over Reclameklik

Klanten aan het woord waarom ze voor beurswanden en textieldoekframes zaken doen met Reclameklik. Een veel gehoord antwoord is dat het meedenken met de klant in de creatieve toepassingen in combinatie met de hoge kwaliteit en de voordelige prijs, voor veel mensen de doorslag geeft. Reclameklik is ook uw partner voor bedrukte tafelkleden, bedrukte tafelzeilen, bedrukte schoonlooopmatten, bedrukte vloerbedekking, bedrukte strandstoelen, bedrukte zitkubussen en nog meer innovatieve bedrukte reclame.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *