Bedrukt Tafellaken met Logo, Kreukvrij
20 juli 2019
Show all

Beurspresentatie tips

Beurspresentatie tips

Beurspresentatie tips, ook daarvoor bent u bij Reclameklik aan het juiste adres. De tijd is voorbij dat een beurspresentatie alleen met dure standbouw gerealiseerd kon worden. Vaak zien wij dat middelgrote en kleinere bedrijven een beperkt marketingbudget hanteren. Dan is het zaak om te kijken naar een reclamepartner die meedenkt om voor een beperkt reclamebedrag zoveel mogelijk visuele impact te realiseren. Daar ligt naast hoogwaardige A-kwaliteit,  de passie van Reclameklik. Er is vaak veel meer mogelijk dan u in eerste instantie denkt, lees maar eens verder.

Beurspresentatie tips, mogelijkheden

Op bovenstaande foto ziet u een Mega-Rollup met een krachtige visuele expressie. De Mega-rollup is 200 cm breed en de hoogte variabel instelbaar tot maar liefst 300 hoogte. Zo valt u op t.o.v. uw konkurrentie. U treft meer informatie aan over de Mega rollup bovenaan in deze site bij Reclameinnovatie. Maar er is nog veel meer mogelijk wat betreft innovatieve bedrukte reeclame. Wat dacht u van bedrukte tafelkleden die wel kleurecht blijven en de meest kreukvrije bedrukte tafelkleden binnen de markt zijn. Heeft u een wat grotere beursstand dan produceren wij een modulair presentatiesysteem dat u zelf kunt opbouwen. Het beurs presentatiesysteem bestaat uit een kaarsrecht aluminium frame met daarin een super strak gespannen doek. Handig om te weten is dat onze beurs presentatiesystemen in de maat naar uw wens zonder meerkosten gerealiseerd worden. Goed om te weten is dat Reclameklik altijd op hoge resolutie print. Hierdoor ontstaat een kleurecht beeld met intense natuurlijke kleuren.

Beurpresenatie tips, voordeel

Jack, hoe ontstaat het feit dat jullie tegen zulke prettige prijzen voor mij produceren? Dat is een veel gehoorde vraag die klanten aan mij stellen. Het antwoord is net zo simpel als de vraag. Wij produceren hoge volumes waardoor inkoopvoordeel ontstaat. Dat inkoopvoordeel geven wij 1 op 1 aan u door. Wij werken met de beste mensen, materialen en machines. Dit alles op een duidelijke wijze georganiseerd. Wilt u met ons sparren over beurspresentatie tips neem dan contact op met Reclameklik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *