Beurstapijt, Vloerbedekking bedrukken
24 mei 2019
Tafelzeilen bedrukken die wel kleurecht zijn
14 juni 2019
Show all

Bedrukte Logomatten die wel lang meegaan

Bedrukte Logomatten die wel lang meegaan

Bedrukte Logomatten die wel lang meegaan. Wij krijgen dagelijkse de vraag welke mat is voor ons de beste keuze ? Het antwoord op deze vraag hang af van uw persoonlijke situatie, is de lokatie in de stad of buitenaf.  Heeft u veel last van zand en modder of gaat het puur om de opname van vocht. Heeft u winkel met veel klanten die vuil mee naar binnen nemen of bent u een kantoor met dagelijk 10 mensen die over de mat lopen.

Voor iedere situatie kunnen wij u 1 of een combinatie van buiten en binnenmat aanbieden om vuil en vocht te verwijderen. Droogloopmatten zijn bijvoorbeeld gemaakt van katoen of microvezel,die meer water kunnen opnemen dan andere type matten. De zachte vezel heeft echter als nadeel dat ze minder hard kan borstelen en dus zullen droogloopmatten minder vuil kunnen verwijderen. Een droogloopmat werkt om die reden dan ook perfekt samen met een borstelende buitenmat.

Schoonloopmatten zijn gemaakt van een synthetische vezel die minder water kan opnemen dan een droogloopmat maar bijv weer meer zand en vuil kan verwijderen. De verschillende type schoonloopmatten hebben ieder andere functionaliteiten. De ene kan bij water binnen de mat vasthouden, de andere het een wasbare rubber rug. Kijk hier verder voor bedrukte logomatten die wel lang meegaan.

Schoonloopmat met logo

In ons assortimnet hebben we voor binnen en buiten ook een groot aantal schoonloopmatten met logo. Deze logomatten kunnen we vanaf 1 stuk leveren en worden altijd op bestelling met uw eigen logo of design gemaakt. Verschillende kwaliteiten met verschillende kleuren zijn mogelijk. Daarnaast hebben we een nieuwe kwaliteit waarbij u kan kiezen uit 10 verschillende kleuren voor de rand van de mat. i.p.v zwart kan dit nu geel, rood blauw of een andere standaard kleur zijn. Kijk hier verder voor bedrukte schoonloopmatten die wel lang meegaan.

Buitenmatten

Een goede buitenmat zorgt er voor dat een groot deel van het vuil echt buiten de deur blijft. Wij leveren een mooi assortiment rubbermattenin een echte zware kwaliteit die lang meegaat en niet wegwaait bij een beetje wind. Een spaghettimat met of zonder logo logo leveren wij rechtstreeks van de fabrikant in een mooie zware 15mm kwaliteit die lang mee zal gaan. Voor het echte zware werk hebben wij aluminium profielmatte die ideaal zijn voor scholen, bedrijven of daar waar veel mensen over de mat lopen. De harde borstels van deze matten verwijderen het meeste loszittende vuil en houden dit netjes buiten de deur.

Onze Pluspunten:

– Groot kwaliteitsassortiment
– Kundig vrijblijvend advies
– Koop meer krijg korting
– Wij leveren, ontwikkelen en produceren matten sinds 1989

Ga naar www.reclameklik.nl voor degelijk advies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *