Bedrukte zit promotiekubussen voor de beste prijs

Opvallende promotie met bedrukte zit promotiekubussen, anders dan anders

Bespaar op uw reclame. Uniek, als enige aanbieder binnen de markt, alleen bij Reclameklik. Hiermee laten wij onze concurrentie ver achter ons: Vanaf nu zijn zit-promotie kubussen 40 x 40 x 40 cm binnen uw bedrijf, schoenenzaak, museum, op uw beursstand, in uw showroom en thuis gepersonaliseerd met uw ontwerp, foto of logo geprint op kleurecht HR-bedrukte textiel-kubussen. Uw uitstraling is hierdoor extra opvallend! Een uniek persoonlijk item voor een uiterst interessante prijs. Luxe kubussen bedrukt met uw eigen huisstijl, foto of ontwerp, een ware revolutie! Wij bedrukken textiel zit-promotie kubussen op hoge resolutie. Speciale prijzen ook bij kleinere aantallen bedrukte kubussen.

Voor welke toepassingen kan ik bedrukte zit promotiekubussen inzetten

Regelmatig ontvangen wij vragen over het toepassen van bedrukte zit promotiekubussen. U kunt voor het toepassen van zit promotiekubussen denken aan bijvoorbeeld retail schoenen ketens waarbij het logo op de kubussen gedrukt is. De bedrukte kubussen dienen dan als handige kruk om schoenen te passen. Maar u kunt de bedrukte zit promotiekubussen ook toepassen voor uw beursstand en natuurlijk in uw showroom of ontvangstruimte.

Waarom zijn de bedrukte zitkubussen van Reclameklik zo voordelig geprijsd

Regelmatig ontvangen wij vragen over het waarom dat onze bedrukte zit promotiekubussen zo voordelig geprijsd zijn. De basis voor het voordeel dat wij 1 op 1 aan u doorgeven is onze werkwijze waarbij wij korte en duidelijke lijnen binnen onze organisatie hanteren. Iedere medewerker weet zijn of haar taak met de daarbij behorende verantwoording. Daarnaast kopen wij onze grondstoffen voordelig in. Dit is mogelijk gemaakt door onze volumes.

klik hier om informatie aan te vragen.

      

Kijk hier voor een korte video over bedrukte zit kubussen.