Q82 Acoustics kiest voor bedrukte vloermat van Reclameklik die wel lang mee gaat en natuurlijk kleurecht

Heineken kiest voor Reclameklik, Beurswanden en Textieldoekframes die wel kaarsrecht zijn met HR bedrukt echt textiel
4 september 2018
Bedrukte tafelzeilen die wel kleurecht zijn, de enige echte. Stichting Museumkids kiest voor reclameklik
14 oktober 2018
Show all

Q82 Acoustics kiest voor bedrukte vloermat van Reclameklik die wel lang mee gaat en natuurlijk kleurecht

Bedrukte vloermat voor een Project van Q82 Acoustics

Als specialist op het gebied van isolatie, akoestiek en audio-design, heeft Q82 Acoustics een oog en oor voor perfectie. Voor DJ Warface heeft Q82 Acoustics een complete turnkey studio gebouwd inclusief soundproofing, akoestiek, interieur en afbouw. Reclameklik is vereerd om voor Q82 Acoustics een bedrukte vloermat te mogen produceren. Hiermee krijgt de vloer van de geluidsstudio een opvallende uitstraling met het logo van de geluidsstudio bedrukt op de vloermat. In dit geval is gekozen voor een bedrukte vloermat met een rubberen rand rondom maar het is ook mogelijk om bedrukte vloermatten zonder rubberen rand rondom te bedrukken De Bedrukte logomatten zijn altijd voorzijn van een antislip rubberen achterzijde.

Berdrukte kleurechte vloermatten persoonlijk op maat zonder meerprijs

U leest het goed, de bedrukte vloermatten van Reclameklik kunnen zonder meerprijs speciaal in de maat die u wenst geproduceerd worden! Reclameklik werkt met de beste mensen, machines en materialen. Wij printen diep in de vezels van het tapijt waardoor u verzekerd bent van een kleurecht en duurzaam resulataat. De bedrukte vloermatten zijn op 30 graden wasbaar en zijn zo lang te gebruiken. De maximale maat is 200 xm x 300 cm. Maar als u een grotere maat wenst produceren wij ook bedrukte vloerlopers van velourskwaliteit met een maximale breedte van 2 meter en een maximale lengte van 28 meter. De bedrukte vloerlopers kunnen ook met doorlopend ontwerp als 1 oppervlakte voor bijvoorbeeld uw beursstand worden geproduceerd.

Bedrukte vloermatten kwaliteit voor een scherpe prijs 

Vaak ontvangen wij vragen waarom de bedrukte vloermatten van Reclameklik zo aangenaam geprijsd zijn. Het antwoord op deze vraag is net zo eenvoudig als de vraag. Reclameklik produceerd grotere volumes waardoor de productieprijs daalt. Dit voordeel geven we 1 op 1 aan u door. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan gestructureerd werken. Onze medewerkers ontvangen veel verantwoording en daarbij ook veel vrijheid, hierdoor stijgt de arbeidsproductiviteit. U bent bij Reclameklik niet alleen voor bedrukte vloermatten en bedrukte vloerbedekking op het juiste adres. Wij produceren ook bedrukte tafelkleden, bedrukte tafelzeilen, bedrukte textieldoekfranes en meer innovatieve bedrukte reclame. Kijk hier maar eens verder.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *