Bedrukte vloerbedekking die wel kleurecht blijft is scherp geprijsd, Spar kiest voor Reclameklik

Bedrukte tafelkleden die kreukvrij en kleurecht zijn, Ford kiest voor Reclameklik
2 november 2018
bedrukte tafelkleden & bedrukte tafellakens, de enige echte!
16 januari 2019
Show all

Bedrukte vloerbedekking die wel kleurecht blijft is scherp geprijsd, Spar kiest voor Reclameklik

Hoe kan dat, bedrukte vloerbedekking die wel kleurecht blijft?

Vaak ontvangt Reclameklik vragen hoe het kan dat de bedrukte vloerbedekking, bedrukt tapijt dat wij produceren zo lang kleurecht blijft. Het antwoord op deze vraag is helder uit te leggen. Reclameklik werkt met de nieuwste printtechniek die het mogelijk maakt om diep in de vezels van het tapijt te printen. De inkt wordt dan in de vezels van het tapijt omsloten waardoor de inkt er nooit meer vanaf kan. Doordat wij met uv bestendige inkten werken bent u ook verzekerd dat er bescherming voor uv stralen is. Het velourstapijt waar wij op printen is dicht getuft waardoor u zeker weet dat er een scherp beeld ontstaat. Wij werken altijd op hoge resolutie waardoor het bedrukte tapijt ook daardoor een scherp beeld weergeeft. Voor de winkelketen Spar Mochten wij voor een motivatie bijeenkomst voor de ondernemers van Spar bedrukte ronde tapijten leveren.

Wat is het verschil met het bedrukte tapijt van andere aanbieders? 

Het verschil met het bedrukte tapijt van andere aanbieders is, dat bij die aanbieders op het tapijt gedrukt wordt. Daar is zeker niets mis mee maar heeft wel tot gevolg dat de inkt van het tapijt afgelopen wordt waardoor uiteindelijk een vaag beeld ontstaat. Daarnaast is er dan geen sprake van velours tapijt maar een glad tapijt. De keuze welke kwaliteit u toepast hangt af van de toepassing. Stel u heeft bedrukt tapijt nodig voor een beurs dan kunt u beter een duurzaam tapijt van Reclameklik aanschaffen. U bent dan gegarandeerd dat het beeld kleurecht blijft en niet vervaagt. U kunt het bedrukte tapijt ook voor meerdere beurzen toepassen waardoor u geld bespaard.

Waarom is het bedrukte tapijt van Reclameklik zo voordelig geprijsd?

Het bedrukte tapijt van Reclameklik is zo voordelig geprijsd omdat wij in grotere volumes in lijn produceren. Dat betekend dat alle orders achter elkaar ingerasterd worden en dat dan pas de machine gaat draaien. Hierdoor wordt er in minder tijd meer geproduceerd. Daarnaast kopen wij on vloerbedekking en inkten in het groot in. De kostenvoordelen die door onze werkwijze ontsaan worden 1 op 1 aan u doorgegegeven. Is uw interesse gewekt, ga da naar de site van www.reclameklik.nl en vraag uw offerte aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *