Bedrukte vloerbedekking die wel lang mee gaat is voordelig geprijsd

De Musical Soldaat van Oranje Kiest voor Textieldoekframes van Reclameklik
14 januari 2018
Coca Cola kiest voor bedrukte tafelzeilen van Reclameklik
10 maart 2018
Show all

Bedrukte vloerbedekking die wel lang mee gaat is voordelig geprijsd

Bedrukte vloerbedekking 

U kent wellicht bedrukt beurstapijt dat tijdens de beurs al slijt en waarbij de kleuren door de beursbezoekers van het tapijt worden afgelopen. Dit komt omdat dat bedrukte beurstapijt van een dunne stof is gemaakt waarbij op het tapijt geprint is en niet in het tapijt . Hierdoor bent u zeker dat tijdens de beurs het tapijt al snel slijt maar ook in de kleurechtheid tijdens de beurs vervaagt. Tijd dus voor hoogwaardige bedrukte vloerbedekking. Deze vloerbedekking bedrukt kunt u voor meerdere beurzen toepassen dat bespaart u veel geld. Maar u kunt onze bedrukte vloerbedekking natuurlijk ook toepassen voor uw kantoor, uw showroom, congres, hotel en nog veel meer mogelijkheden voor uw imago. U bent bij Reclameklik ook op het juiste adres voor bedrukte schoonloopmatten, bedrukte tapijttegels en bedrukte vloerlopers.

Duurzame hoogwaardig bedrukte vloerbedekking

Tijd voor een oplossing waarbij uw bedrukte vloerbedekking wel slijtvast en kleurecht is. Bedrukte vloerbedekking bedrukken met een kleurecht en duurzaam resultaat is de specialiteit van www.reclameklik.nl en dat dan ook voordelig geprijsd. De basis van ons bedrukt tapijt is velours vloerbedekking met een dicht op elkaar getufte pool waarbij wij direct in de kern van de vloerbedekking printen. Door de velourspool in combinatie met onze hr printtechniek is uw afbeelding haarscherp geprint. Duurzame en hoogwaardige bedrukte vloerbedekking voor uw resultaat, daar gaan wij voor. Wij denken met u mee niet alleen voor het bedrukken van tapijt maar ook hoe u extra opvalt met innovatieve bedrukte reclame. Wij hechten waarde aan oprecht advies voor uw opvallende presentatie.

Innovatieve productiemethode

Wij werken met een speciaal ontworpen machine die alleen geschikt is voor het bedrukken van hoogwaardige vloerbedekking. Wij zijn gepast trots dat wij de enige gebruiker zijn van deze geavanceerde productiemethode. De inkt is speciaal ontworpen voor het bedrukken van vloerbedekking. De inktkoppen binnen onze  productiemachine zijn ontwikkeld om diep in de vezels van het tapijt te printen. Hierdoor bent u verzekerd dat de inkt niet van het  tapijt kan worden afgelopen. Belangrijk is dat het bedrukt tapijt is voorzien van een anti vuil coating en eenvoudig kan worden schoongemaakt met water en zeep. Ook belangrijk om te weten is dat onze bedrukte vloerbedekking voorzien is van een officieel erkend brandcertificaat. Hierdoor bent u verzekerd dat u zonder problemen het bedrukte tapijt niet alleen voor beurzen maar ook voor congressen kunt toepassen.  Natuurlijk is onze bedrukte vloerbedekking ook geschikt voor kantoorruimtes. Laat u inspireren voor uw mogelijkheden met bedrukte vloerbedekking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *