Bedrukte tafelkleden van echte stof geen imitatiestof
22 juni 2019
Schoonloopmat met logo bedrukt
6 juli 2019
Show all

Bedrukte tapijten voordelig geprijsd

Bedrukte tapijten, voordelig geprijsd

Waarom zijn jullie bedruke tapijten zo voordelig geprijsd? Deze vraag ontvangen wij regelmatig. De kwaliteit is goed dan moet de prijs wel hoog zijn denken veel mensen. Nee hoor, dat kan anders. Wij beschikken over een gestroomlijnde organisatie waarbij de medewerkers veel verantwoording dragen. Daarnaast is er bijzonder veel geautomatiseerd. Door onze hoge volumes is de inkoop van onze grondstoffen extra voordelig. Dit voordeel geven wij 1 op 1 aan onze klanten door.

Bedrukt beurstapijt, de kwaliteit

Bedrukt beurstapijt is binnen de reclamemarkt verkrijgbaar in diverse kwaliteiten. Er is bedrukte vloerbedekking in omloop waarbij je de inkt na 1 beursdag al vanaf het tapijt loopt, en dan moeten de overige beursdagen nog komen. Dat is natuurlijk niet prettig. Bij dat tapijt is de inkt op het tapijt gedrukt en niet in het tapijt. Reclameklik is als een van de weinige aanbieders erin geslaagd (samen met de producent van onze machines) een technisch procedé te ontwikkelen waarbij de inkt diep in de vezels van het tapijt gedrukt is. Omdat wij met velours vloerbedekking werken met dicht op elkaar getuft garen is het beeld extra scherp. Ook printen wij op de allerhoogste resolutie. Er zijn klanten van Reclameklik die het bedrukte tapijt voor diverse beurzen toepassen. Dat bespaart natuurlijk enorm veel geld.

Bedrukte tapijten, meerdere toepassingen

Naast jullie bedrukte beurstapijten, zijn er dan nog meerdere soorten van vloerbedekking die Reclameklik kan leveren? Jazeker, wij bieden een breed assortiment van bedrukte vloerbedekking aan. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte schoonloopmatten die je binnen maar ook buiten kunt gebruiken. Die matten zijn ook verkrijgbaar als de zogenaamde bedrukte spaghetti matten. Dat kom je bijvoorbeeld tegen in winkelstraten. Wij leveren ook bedrukte vloerbedekking als lopers. Dat zie je tegenwoordig vaak bij congressen. Jack Bastiaansen van reclameklik staat graag voor jou klaar om vragen te beantwoorden. Contact Jack hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *