Tafelzeilen bedrukken die wel kleurecht zijn

Bedrukte Logomatten die wel lang meegaan
7 juni 2019
Bedrukte tafelkleden van echte stof geen imitatiestof
22 juni 2019
Show all

Tafelzeilen bedrukken die wel kleurecht zijn

Tafelzeilen bedrukken die wel kleurecht zijn

Tafelzeilen bedrukken, dat is 1 van de specialiteiten van Reclameklik. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen, machines en de beste vakspecialisten. Alleen dan is kwaliteit gewaarborgd. Om een hoge kleurbrilliance te realiseren is ons machinepark opgebouwd met printers die op maat voor dit procede zijn gebouwd. Het tafelzeil dat wij in ons productieproces toepassen is voorzien van een speciale coating waardoor de inkt stevig op de ondergrond verankerd is. Onze bedrukte tafelzeilen zijn keer op keer nat afneembaar zonder dat dit invloed heeft op het beeld. Wij printen in hoge resolutie. Dat resulteerd in een uitermate scherpe afbeelding en een diepe kleurenbrilliance.

Toepassingen

Onze bedrukte reclame is voor diverse toepassingen geschikt. Coca Cola (zie bovenstaande foto) zocht voor haar promotie een originele eyecatcher. Reclameklik realiseerde deze grotere volume opdracht binnen de daarvoor afgesproken tijdskaders. Regelmatig worden wij ook gevraagd om tafelzeilen te bedrukken voor grotere festivals. De eettafels geven het festival dan een geheel eigen gezicht. Ook in winkels kom je onze tafelzeilen tegen, waarbij merken hun producten voor bijvoorbeeld de tuinmarkten en bouwmarkten op onze tafelzeilen laten bedrukken ter promotie van hun verkoop. Foodtruck festivals nemen sterk in populariteit toe. ook dan bent u bij Reclameklik op het juiste adres. Ook voor andere bedrukte reclame zoals bedrukte vloerbedekking, bedrukte vloermatten en textieldoekframes met verwisselbaar beprint textiel.

Voordelig geprijsd

Waarom zijn jullie bedrukte producten zo voordelig geprijsd is een veel gehoorde vraag. Het antwoord op deze vraag is net zo eenvoudig als de vraag. We hebben een strak georganiseerde organisatie waarbij de medewerkers veel verantwoording krijgen en er ruimte is voor persoonlijke groei. Zo houden we de organisatie scherp en kunnen we blijven groeien. Door onze grotere volumes kunnen wij scherpe prijzen voor kwaliteit garanderen. Uw vragen over onze bedrukte producten zijn van harte welkom, ga daarvoor naar www.reclameklik.nl

Blijf op de hoogte en volg hier het laatste nieuws over bedrukte reclame.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *