Bedrukte tafelkleden die wel lang mee gaan en goedkoop in prijs

Coca Cola kiest voor bedrukte tafelzeilen van Reclameklik
10 maart 2018
Textieldoekframes voor uw beurs presentatie zijn kaarsrecht
10 april 2018
Show all

Bedrukte tafelkleden die wel lang mee gaan en goedkoop in prijs

U leest het goed bedrukte tafelkleden die wel lang mee gaan

Bedrukte tafelkleden die wel lang mee gaan en dan ook nog goedkoop in prijs. Reclameklik bestaat al meer dan 10 jaar. In die jaren zijn wij marktleider geworden in het bedrukken van tafelkleden, tafellopers en tafelzeilen. Als enige aanbieder binnen de markt bedrukken wij onze tafelkleden op een resolutie van 600 x 900 dpi. Wat voor voordeel heeft dit voor u? Het antwoord op deze vraag is eenvoudig. Uw ontwerp is haarscherp geprint en de kleuren extra diep van kleur. Wij werken met productiemachines volgens de laatste stand van de techniek waarbij de printkoppen niet op de stof printen maar diep in de vezels van de stof. Het is dan ook gegarandeerd dat de inkt niet vervaagd en kleurecht blijft. Ook als u regelmatig de bedrukte tafelkleden wast blijven de kleuren mooi. Doordat wij extra pigmenten in onze inkt toevoegen is de verankering van de inkt sterk verstevigd. Onze bedrukte tafelkleden zijn de meest kreukvrije die er binnen de markt te koop zijn.

Hoe kunnen de bedrukte tafelkleden goedkoop zijn in prijs

De goedkope prijs voor topkwaliteit is mogelijk gemaakt doordat wij als marktleider met grote volumes productie draaien waarbij elke order klein of groot evenveel aandacht krijgt. Door de hoge productievolumes kopen wij onze grondstoffen voordelig in. Denk daarbij niet alleen aan het basis materiaal dat wij als stof voor de bedrukte tafelkleden toepassen maar ook aan de speciaal ontwikkelde duurzame inkten die wij gebruiken. Wij hechten veel waarde aan efficiënt werken, ook hierdoor ontstaat kostenvoordeel. In het gehele orderproces zijn alle te nemen stappen helder in kaart gebracht waardoor iedereen weet wat hij of zij als taak heeft. Er is binnen onze organisatie veel transparantie waardoor er ruimte is voor initiatieven en productontwikkeling. Wij werken met lage marges dat voor uw inkoop zeker positief invloed heeft.

Wat kan ik doen met bedrukte tafelkleden

Denk qua toepassingen voor uw bedrukte tafelkleden van Reclameklik bijvoorbeeld aan uw beurs of congres waarbij u aan uw doelgroep opvallend en duidelijk wilt communiceren wie u bent en wat u doet. Maar ook voor in uw showroom, vergaderruimte en ontvangstkamer laat u voor een aangenaam bedrag meteen zien dat wat u als bedrijf of non profit organisatie wilt uitstralen. Natuurlijk kunt u ook denken aan bedrukte tafelkleden voor bij u thuis bijvoorbeeld voor op de eetkamertafel. Het maakt voor de prijs niet uit hoeveel kleuren qua bedrukking u wenst. Denk qua ontwerp niet alleen aan bijvoorbeeld uw logo maar ook aan tekst en fotomateriaal. Doordat de stof die wij toepassen zo fijn is geweven ontstaat ook met het bedrukken van foto’s een briljant resultaat. Wij denken graag met u mee over toepassingen voor de uitstraling van uw bedrijf of non profit organisatie met bedrukte tafelkleden, bedrukte tafellopers maar ook bedrukte tafelzeilen, bedrukte vloerbedekking, bedrukte textieldoekframes en nog veel meer innovatieve bedrukte reclame. Kijk maar eens verder wat wij voor u kunnen betekenen. De drijfveer van Reclameklik is de uitstraling van uw bedrijf of non profit organisatie met innovatieve, hoogwaardige, scherp geprijsde bedrukte reclame. Wij werken altijd met een persoonlijke touch, meer aandacht voor u als klant om te helpen voor uw groei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *