bedrukte tafelkleden & bedrukte tafellakens, de enige echte!

Bedrukte vloerbedekking die wel kleurecht blijft is scherp geprijsd, Spar kiest voor Reclameklik
8 december 2018
Beurstapijt, Vloerbedekking bedrukken
24 mei 2019
Show all

bedrukte tafelkleden & bedrukte tafellakens, de enige echte!

De enige echte bedrukte kreukvrije tafellakens en bedrukte tafelkleden

U leest het goed Reclameklik is de enige leverancier met echt kreukvrije bedrukte tafelkleden en bedrukte tafellakens. Na een lange zoektocht en veel testen van verschillende stoffen hebben wij de juiste stof gevonden waarbij de inkt diep in de vezels van het tafelkleed is opgenomen. Doordat de vezels dicht op elkaar geweven zijn in combinatie met de hoogst mogelijke printresolutie is het beeld haarscherp. Al onze printers zijn gekalibreerd waardoor de kleurechtheid is gegarandeerd. Onze bedrukte tafelkleden zijn keer op keer wasbaar en strijkbaar zonder kleurverlies.

Elke maat voor uw bedrukte tafelkleden en bedrukte tafellakens is mogelijk zonder meerprijs

Door onze slimme productie inrichting kunnen wij orders tegelijk printen waardoor u het voor het zeggen heeft welke maat u wenst, zonder meerprijs. Nu kunnen wij ons voorstellen dat het voor u moeilijk is te bepalen welke maat voor uw toepassing het meest gebruikelijk is. Wij helpen u met advies, raad en daad bij uw beslissingsproces. Denk qua toepassingsmogelijkheden aan inrichting van uw beursstand, een congres, maar ook voor grotere evenementen en inrichting van uw showroom bent u bij Reclameklik op het juiste adres. Natuurlijk kunt u ook denken aan bedrukte tafelkleden voor bij u thuis.

Beste prijs kwaliteitsgarantie voor uw bedrukte tafellakens en bedrukte tafellakens .

De Beste prijs kwaliteitsgarantie daar staat Reclameklik voor. Wij kopen onze grondstoffen in grotere volumes in waardoor de prijs daalt. Daarnaast is onze organisatie gestroomlijnd georganiseerd. Wij werken met de beste mensen, materialen en machines waardoor uw kwaliteit gegarandeerd is. Indien u vragen heeft ga dan naar de site van www.reclameklik.nl. U ziet daar  naast bedrukte tafelkleden ook bedrukte tafelzeilen, bedrukte tafelopers, bedrukte vloerbedekking, bedrukte deurmatten en textieldoekframes. Door onze jarenlange ervaring kunt u bij ons altijd terecht met uw vragen over innovatieve bedrukte reclame. Uw vragen over bedrukte reclame zijn onze uitdaging!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *