Bedrukte tafelkleden en bedrukte tafellopers die wel lang mee gaan voor een aangename prijs

Bedrukte tafelzeilen gemaakt van echt tafelzeil super scherp geprijsd
3 januari 2018
De Musical Soldaat van Oranje Kiest voor Textieldoekframes van Reclameklik
14 januari 2018
Show all

Bedrukte tafelkleden en bedrukte tafellopers die wel lang mee gaan voor een aangename prijs

Kreukvrije bedrukte tafelkleden van echte stof

Er zijn meerdere aanbieders die bedrukte tafelkleden aanbieden. Hierbij is er veel verschil in kwaliteit te zien. www.tafelkledenbedrukken.nl maakt het onderscheid met bedrukte tafelkleden die gemaakt zijn van echte en duurzame stof. Wij hebben meer dan 50 stoffen op kwaliteit onderzocht en uiteindelijk een hoogwaardig textiel gevonden dat ook nog eens het meest kreukvrije bedrukte textiel is en uitermate geschikt voor het bedrukken van tafelkleden. Hiervoor reizen wij door Europa en bezoeken de meest innovatieve textielfabrieken. Daar selecteren wij textiel om terug in Nederland te testen in ons laboratorium. Na onze strenge selectie starten wij de productie met het meest kreukvrije bedrukte textiel en de hoogste kleurbrilliance.

KitKat, UPS en Amazon kiezen voor Reclameklik

Wij zijn trots dat merken zoals KitKat, UPS, Amazon kiezen voor onze bedrukte tafelkleden. Of u nu 1 of 1100 bedrukte tafelkleden wenst, u staat als klant bij ons altijd op de eerste plaats. Wij werken met machines naar laatste stand van de techniek waarbij wij tot diep in de vezels van het tafelkleed drukken. Hierdoor bent u verzekerd dat de inkt niet meer uit het tafelkleed kan ook niet na meer dan 300 keer wassen. Dat maakt onze bedrukte tafelkleden en bedrukte tafellopers van echte stof uniek. Wij werken uitsluitend met de beste mensen, machines en materialen. Door onze volumes is uw inkoop extra voordelig. Advies voor uw groei met innovatieve bedrukte reclame staat bij ons hoog in het vaandel. Uw vraag is onze uitdaging.

Bedrukte tafkleden altijd voorzien van een gratis zoom

Wij voorzien onze bedrukte taflekleden en bedrukte tafellopers altijd van een nette gratis zoom. Daarvoor hebben wij speciaal geijkte naaimachines in onze productie opgesteld. Zonder zoom kan ook maar dan hangt het tafelkleed niet mooi over de tafel. Uw vraag is onze uitdaging en passie. Ga voor informatie of voor uw vragen naar www.tafelkledenbedrukken.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *