Bedrukte tafelkleden van echte stof geen imitatiestof

Tafelzeilen bedrukken die wel kleurecht zijn
14 juni 2019
Bedrukte tapijten voordelig geprijsd
29 juni 2019
Show all

Bedrukte tafelkleden van echte stof geen imitatiestof

Bedrukte tafelkleden van echte stof geen imitatiestof

Bedrukte tafelkleden van echte stof geen imitatiestof, dat is mogelijk bij Reclameklik. Maar Jack, wat bedoel je met imitatiestof om tafelkleden van te maken. Het antwoord is net zo simpel als de vraag. Het woord imitatiestof zegt het al. Dat is dus geen stof maar een vorm van kunststof. Je kan die imitatie herkennen aan de soort van glanslaag die over het materiaal oogt. In de praktijk leer je de kwaliteit ook kennen qua duurzaamheid en kleurechtheid. Dat betekend dat de kleuren snel vervagen, dat het materiaal kreukt en vooral na wassen snel klaar is om weg te gooien. Het gezegde goedkoop is duurkoop is hier op van toepassing.

Maar Jack kan het ook anders?

Natuurlijk kan het anders! Bedrukken van hoogwaardige tafellakens met toepassing van echte stof  dat is waar Reclameklik voor staat. Wij laten de stof om te bedrukken voor tafelkleden op onze specificaties produceren, alleen dan is kwaliteit gewaarborgd. Om kleurechtheid te garanderen zijn wij de enige producent die op hoge resolutie tafelkleden produceerd. Wij beschikken daarvoor over een ultra modern machinepark en goed opgeleide mensen die samen veel verantwoording dragen. Wij passen de meest kreukvrije stof toe. In de praktijk zit niemand er op te wachten om na bijvoorbeeld een beurs tafellakens te moeten strijken. Overigens zijn onze tafellakens keer op keer wasbaar 30 graden celcius zonder kleurverlies en zonder slijtage. Je moet het zo zien dat onze bedrukte tafelkleden net zo lang mee gaan als een kwalitatief hoogwaardige blouse.

Waarom zijn jullie prijzen voor kwaliteit zo scherp!

Ook dit is een veelgehoorde vraag met ook weer een eenvoudig antwoord. Wij beschikken over een gestroomlijnde organisatie met duidelijke verantwoordingen per medewerker. Doordat wij grotere volumes produceren is onze aankoop van grondstoffen bijzonder scherp. Dat resultaat geven wij 1 op 1 door aan onze klanten. Denk qua toepassingen niet alleen aan beurzen en congressen maar denk ook aan uw showroom of de tafel bij u thuis. Jack Bastiaansen van Reclameklik helpt u graag met uw vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *