Bedrukte strandstoel die wel lang mee gaat is voordelig geprijsd

Verstelbare houten strandstoel met uw persoonlijk ontwerp voordelig geprijsd

Een strandstoel bedrukken is een vrolijk en opvallend promotiemiddel voor binnen en buiten. De bedrukte strandstoelen van Reclameklik zijn makkelijk en snel in te zetten bij evenementen, in beach clubs, aan zonnige stranden of lekker buiten op het terras. De strandstoelen met logo zijn een echte eyecatcher voor in iedere ruimte! De bedrukte strandstoel is uitgerust met een makkelijk verstelbaar frame welke is gemaakt van 100% beukenhout. De opdruk van de strandstoel is haarscherp en kleurecht.

Dat is opvallend, bedrukte strandstoel die wel lang mee gaat

Uniek, geen verkleuring van het beeld en 110 kg belastbaar. Daarmee zijn wij de enige aanbieder binnen deze markt en maken wij het onderscheid met de concurrentie. De onvervalste strandstoel! Wie heeft er vroeger niet mee gevochten? Denk qua toepassingen aan promotie van uw bedrijf of non profit organisatie, voor op beurzen, tijdens congressen en evenementen. Maar ook voor in uw showroom of voor thuis om uzelf kado te doen of als kado voor een ander. Onze bedrukte strandstoelen zijn bedrukt met een hoge resolutie print die niet vervaagt. Ook hiermee maken wij het onderscheid. Wij kunnen ons voorstellen dat het ontwerp dat u op de strandstoel bedrukt wenst nog niet zo eenvoudig is. Ook daar helpen wij, door u in kontakt te brengen met een ervaren ontwerpster als dat voor u gewenst is.

Waarom is de bedrukte strandstoel zo hoogwaardig voor een voordelige prijs

Regelmatig ontvangen wij vragen waarom onze bedrukte strandstoelen met een hoge kwaliteitsstandaard zo voordelig geprijsd zijn. Het antwoord op deze vraag is vrij eenvoudig te geven. Wij hebben onze productie gestandaardiseerd waardoor, met onze volumes, de prijzen drastisch dalen. Dit voordeel geven wij 1 op 1 aan u door. Wij werken met de beste mensen, materialen en machines. Elke medewerker binnen ons bedrijf weet zijn of haar verantwoording met de daarbij behorende vrijheid. Deze vrijheid vertalen onze medewerkers in klantgerichtheid met veel verantwoordelijkheidsgevoel om uw order van A tot en met Z te begeleiden.

klik hier om informatie aan te vragen.