Dat is opvallend, uw Eigen bedrukte shawl

Onze shawls zijn kleurecht met hoge resolutie fullcolour indruk voorzien. Het textielmateriaal is geweven met een polyester vezel en heeft een zijdeachtige glossy feel & touch. De shawls zijn keer op keer wasbaar op 30 graden zonder kleurverlies en makkelijk strijkbaar. Stelt u zich voor dat het vanaf nu mogelijk is om uw eigen stijl van kleding te (laten) ontwerpen en door ons vakkundig te laten produceren. Een veel gekozen maat is 120 cm x 120 cm maar vele maten zijn mogelijk. Vraag naar onze speciale prijzen bij meerdere stuks.

Waarom persoonlijk bedrukte shawls

Vaak ontvangen wij vragen over waarom bedrukte shawls toe te passen. Er zijn ruim voldoende bedrukte shawls met een standaard designs in diverse winkels te koop. Dat is zeker een waarheid maar maakt dat u persoonlijk of 1 van de vele. Door het bedenken van uw shawl met eigen design ziet u dat u persoonlijk opvalt.

Hoe is Reclameklik marktleider geworden met het bedrukken van textiel

Reclameklik is marktleider geworden met het bedrukken van textiel doordat wij als eerste binnen de markt textiel zijn gaan onderzoeken met de mogelijkheid textiel te bedrukken met hoge resolutie beeld. Hiervoor zijn wij intensief gaan samenwerken met machineproducenten en textielproducenten. Het resultaat van deze jarenlange research is het feit dat wij hoogwaardig bedrukt textiel produceren voor het bedrukken van kleding zoals shawls en sarons maar ook voor bedrukte tafelkleden en bedrukte textieldoekframes.

klik hier om informatie aan te vragen.