Bedrukte Mega rollups 200 cm x 300 cm voor uw voordelige presentatie

Voordelige presentatie t.o.v. dure standbouw

Bespaar op uw reclame. Uniek, als enige aanbieder binnen de markt, alleen bij Reclameklik. Hiermee laten wij onze concurrentie ver achter ons: Handige Megasize roll up banner standaard voorzien van het hoogwaardige roll up banner materiaal van het merk “Ferrari”, kleurecht op hoge resolutie geprint. Onze tip voor uw voordeel: Megasize rollup 200 cm breedte x 300 cm hoogte als alternatief voor een dure pop-up wand of dure standbouw. Goed om te weten dat u binnen korte tijd uw volledige beursstand of congresstand zelf opbouwt en ook weer afbouwt. De mega rollups zijn opgerold slechts 200 cm lang en gemakkelijk zelf te vervoeren in een gewone personenwagen. Elke Mega rollup display is compact verpakt in een handige gratis draagtas. Wij leveren kwaliteit voor een scherpe prijs.

Wat zijn de mogelijkheden om bedrukte mega rollups toe te passen

Dat is een veel gestelde vraag, wat zijn de mogelijkheden om bedrukte mega rollups toe te passen. Vaak worden onze bedrukte megarollups toegepast om voor een voordelige prijs een hoogwaardige beursstand te ontwikkelen. Dit is veel goedkoper dan traditionele standbouw. U bent met onze bedrukte megarollups in staat een volledige beurswand samen te stellen. Zeker ook als u de displays van 2 meter breedte, met een flexibele hoogte tussen 225 cm en 300 cm, naast elkaar zet. Ook voor uw ontwerp brengen wij u in kontakt met een ervaren ontwerpster, als dat voor u gewenst is.

Waarom zijn de Mega rollups van Reclameklik zo voordelig geprijsd

Regelmatig ontvangen wij deze vraag: Waarom zijn de Mega rollups van Reclameklik zo voordelig geprijsd. Dit is een logische vraag omdat het gaat om een maximale XXL opvallende presentatie. Doordat wij eenvoudig zoals het is veel produceren zijn de inkoopprijzen van onze grondstoffen extra scherp. Dit voordeel geven wij 1 op 1 aan u door. Belangrijk feit ook is dat wij met medewerkers werken die veel verantwoording krijgen en daar ook mee om kunnen gaan. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Uw vraag over innovatieve bedrukte reclame is onze uitdaging. U bent bij ons ook op het juiste adres voor bedrukte tafelkleden en bedrukte tafelzeilen en nog veel meer innovatieve bedrukte reclame voor uw groei.

klik hier om informatie aan te vragen.