Amazon kiest voor bedrukte tafelkleden van echte stof en niet voor imitatie bedrukte tafelkleden

Bedrukte echte tafelzeilen zijn ook scherp geprijsd
14 mei 2018
Dat is Mooi, bedrukte tapijttegels in de opvallende maat 100 cm x 100 cm
14 juli 2018
Show all

Amazon kiest voor bedrukte tafelkleden van echte stof en niet voor imitatie bedrukte tafelkleden

Waarom kiest Amazon voor bedrukte tafelkleden van echte stof en niet voor imitatie bedrukte tafelkleden

Veel mensen vragen zich af waarom Amazon kiest voor bedrukte tafelkleden van echte stof die geproduceerd worden door www.reclameklik.nl. Het antwoord op deze vraag is net zo eenvoudig als de vraag. Reclameklik werkt met de beste mensen, materialen en machines. De basis van onze bedrukte tafelkleden is een zorgvuldig gekozen sterke stof met een fijn geweven structuur. Hierdoor bent u verzekerd dat uw ontwerp scherp op de stof overkomt. Doordat wij met printmachines volgens de laatste stand van de techniek werken printen wij als enige binnen de markt op de hoogste resolutie. Dit draagt bij tot een optimale kleurbeleving. Wij printen rechtstreeks in de stof niet op de stof. Na jaren gebruik zijn de kleuren nog steeds brilliant ook na veelvuldig wassen. De bedrukte tafelkelden van Reclameklik zijn de meest kreukvrije tafelkleden die binnen de markt te koop zijn.

Pas op voor imitatie bedrukte tafelkleden

De laatste tijd is er een ontwikkeling gaande dat bedrukte tafelkleden door kollega’s aangeboden worden van een imitatie textiel. Dit lijkt bij verre niet op een bedrukt tafelkleed. Het is natuurlijk een persoonlijke keuze waarvoor u zelf kiest. Wij merken wel dat, als mensen een imitatie bedrukt tafelkleed bij een kollega besteld hebben dat ze veelal spijt hebben en alsnog bij Reclameklik een bedrukt tafelkleed van echte stof bestellen.

Waarom zijn de bedrukte tafelkleden zo scherp gesprijsd

De bedrukte tafelkleden van Reclameklik zijn zo scherp geprijsd omdat wij sinds meer dan 10 jaar in grote hoeveelheden produceren waarbij wij altijd samenwerken met vaste betrouwbare toeleveranciers. Hierdoor is er een vertrouwensband opgebouwd wat tevens resulteerd in voordelige inkoop. Wij schenken verder veel aandacht aan een efficient werkende organisatie met een gestroomlijnde orderflow. Onze medewerkers hebben veel verantwoording die zij met respect en vrijheid dragen. Hierdoor stijgt de arbeidsproductiviteit. Lees hier meer over bedrukte tafelkleden van echte stof.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *