Over ons

 

Wie zijn wij

Wij zijn een gerenommeerde Reclame-ontwikkelaar waarbij kwaliteit en efficiency hoog in het vaandel staan. Met innovatieve reclame willen wij uw bedrijf of non profit organisatie beter zichtbaar maken. Wij leveren full service oplossingen van marketingadvies, ontwerp, reclameproductie tot en met reclamemontage. Onze Kernwaarden zijn: Kwaliteit, Innovatie, Efficiency, Full Service. U bent goedkoper uit door met ons zaken te doen. Dit kostenvoordeel ontstaat door onze volume-contracten. Wij geven dit kostenvoordeel 1 op 1 aan u door voor uw besparing.

Hoe kan dat, kwaliteit voor een voordelige prijs

Regelmatig ontvangen wij deze vraag, hoe kan het dat jullie kwaliteit leveren voor voordelige prijzen. Het antwoord op deze vraag is gemakkelijk te geven. Wij werken uitsluitend met de beste mensen, materialen en machines. Onze medewerkers worden continue opgeleid. Wat wij niet hoeven op te leiden bij onze medewerkers is optimale klanttevredenheid bij onze klanten bereiken. Dat zit in de gene van de Reclameklik-medewerkers. 

               

Daag ons uit 

Daag ons uit voor uw creatieve reclame voor promotie van uw bedrijf of non profit instelling. Al meer dan 10 jaar denken wij mee met onder andere diverse A merken binnen de Benelux markt. Denk qua toepassingen voor uw innovatieve bedrukte reclame o.a. aan presentaties, seminars, open huis shows, beurzen, congressen en uw showroom. Elke vraag is welkom, uw opvallende promotie is onze uitdaging.